Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OKTervetuloa Kissahoitola Mouruposken sivulle!

Tältä sivulta jokainen enemmän tai vähemmän kissoista pitävä voi halutessaan valita itselleen hoidokkikissan, jota hoidellaan virtuaalisesti täällä Mouruposken hoitolassa. Jos kiinnostuit hoidokin ottamisesta, lue ihmeessä Säännöt & Ohjeet -osio, joka löytyy navigaatiosta sivun vasemmasta reunasta. Sieltä saat neuvoa kuinka hoitaminen oikein onnistuu ja millaisia velvoitteita sinulla on hoidokillesi, ja mikä tärkeintä, hoitolan käyttäytymissäännöt ovat myös siellä luettavana. Koko sivu pyörii kuitenkin ihan harrastuspohjaisesti, joten päivitykset tulevat ja menevät sen mukaisesti, mutta silti mahdollisimman ajallaan.

Alla on kuva Mouruposken hoitolasta, joka siis sijaitsee kauniilla aukiolla lammen rannalla hyvin rauhaisassa paikassa. Hoitajat voivat hoidokkeineen puuhastella hoitolan pihapiirissä tai käydä retkellä muualla hoitolan lähistöllä. Kuvia ja tietoa hoitolan lähettyvillä olevista paikoista saat
Hoitola & Ympäristö -kohdasta.

"Ikkunassa pitkä häntä vilahtaa
ja pari silmää lasissa kimaltaa.
Naukaisu ja maukaisu,
oven raotus ja aukaisu.
Ne kutsuvat sisälle kissojen omaan maailmaan."
Muuta

Lisätietoa sivusta, sen toiminnasta ja lisäksi ylläpitäjästä löydät alempaa. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä ylläpitäjään Vieraskirjan kautta. Myös palautteet, kommentit sekä muut toive-ehdotukset sivusta ovat tervetulleita sinne.

Kysymyksiäkin voi vieraskirjaan toki esittää, mutta ennen kyselyitä kannattaa kuitenkin lukea ohjeita, jos vaikkapa vastaus sattuisi löytymään sieltä. Jos senkään jälkeen et löydä ratkaisua ongelmaasi, kurkista vielä
UKK (usein kysytyt kysymykset). Ja jos tämäkään ei auta, niin kysy sitten vain rohkeasti!


Tarkemmin sivusta ja sen toiminnasta

Mouruposki perustettiin 4. heinäkuuta 2010, jolloin sivujen työstö alkoi ulkoasusta. Mouruposken tarkoitus on hankkia hoitajia, jotka haluavat viettää aikaa kissojen kanssa virtuaalisesti niitä hoidellen, eli kirjoittamalla hoitotarinoita. Mouruposki sopii hoitolana siis myös innokkaille kirjoittajille, eikä vain kissafaneille. Mouruposkessa voit viettää kissasi kanssa aikaa ihan kuinka haluat ja erikoisena lisänä voit hoitotarinoissasi päättää osaako kissasi puhua.

Aijca, sivujen perustaja, kertoo:
"Sivua tehdessäni päässäni oli selkeät ajatukset siitä millainen hoitolasta tulisi. Haluan pitää Mouruposken selkeänä ja siistinä. Ja vaikka täällä on kamalan hirveän paljon tekstiä ja luettavaa, niin minusta se on hyvä asia. Laiskemmat lukijat voivat olla eri mieltä. Värimaailmankin koitin pitää simppelinä, kuin myös turhien kuvien laittamisen. Tietysti koitan hankkia sivuilleni piristystä, mutta sopivia "somisteita" ei oikein löydy."

Jotkut ehkä jo tietävätkin, kuinka tämä sivusto hoitolana toimii, mutta kehotan silti kaikkia lukemaan
Säännöt & Ohjeet vielä huolellisesti läpi, sillä ilman niiden tarkistamista ei hoitajaksi pääse.


Sivun ylläpitäjät: 
simssiliini aka Kasa & Fiku


Olen simssiliini. Voit tutustua minuun paremmin lukemalla YP-osion läpi. .-)

©2020 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com