Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OKTänne, siis tavalliseen vieraskirjaan, tulevat kaikki mainostukset, höpinät, kysymykset, arvostelut ja hoitopyynnöt. Hoitajia suositellaan kuitenkin juttelemaan omia juttujaan
Hoitajat -osiosta löytyvästä chatissa.

Jos haluat viestiisi vastauksen, älä laita sitä yksityisellä! Muuten ylläpito ei vastaa sinulle.

Ilman kirjettä sovitut kaveripyynnöt poistetaan vieraskirjasta, eikä niitä huomioida!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

27.05.2020 22:08

Nimi: Kirsikka

22.05.2020 18:39
Kissat käy Kasa! Yksi kysymys vielä: Kumpi Jorma? X3

Vastaus:

Sitä vauvempaa meinasin. .-D

-Kasa

Yksityinen viesti

21.05.2020 14:38

Nimi: Kirsikka

21.05.2020 14:14
Moi! Taivaankehrään liittyen:

Varmaan itsekin jo huomasit, mutta adoptiolaiset kohta loppuu :D tai vaikka siis kukaan ei ole vielä adoptoinnut, niin silti, melkein kaikki on varattu. Vain kolme on vapaana (Miiru, Täplä ja Jokke) Otanko kohta uusia täältä jos löydämme? :)

Vastaus:

Oho, kiva et adoption kissoille on ollut kysyntää siellä! Ota ihmeessä lisää kisuja täältä, katon tuon keräämäsi listan läpi ja ilmoittelen sit sinulle. c-,

-Kasa

Nimi: Sofie
Kotisivut: http://laukkatuuli.weebly.com/

11.05.2020 13:33
Tervetuloa Laukkatuuleen!
Laukkatuulessa on paljon iki-ihania hevosia ja poneja, jotka odottelevat hoitajia! Meille voi myös tuoda oman hevosen :) Meillä on monipuolisia hevosia joista jokainen löytää varmasti haluamansa! Tervetuloa!

Vastaus:

Vilkaisin nopsaan sivujasi ja kivalta näyttääpi. c-.

-Kasa

Nimi: Kirsikka koneella

11.05.2020 13:01
VOI EI SYRAH! Snif... Joka tapauksessa, kaikkea hyvää sinulle! <3

Nimi: Syrah

11.05.2020 12:48
Hei!
Surukseni joudun sanomaan, että aikani ei riitä Mouruposkeen ja minun täytyy erota. Kaikkea hyvää tänne ja kiitos siitä ajasta, jonka vietin Mouruposkessa.

Vastaus:

Harmi että joudut lopettamaan, kiitos ja kaikkea hyvää sinullekin. .-)

-Kasa

Yksityinen viesti

06.05.2020 16:14

Nimi: Kirsikka koneella
Kotisivut: http://https://aamun-sarastus.webnode.fi///

05.05.2020 11:26
MAINOS
Kävelet pitkää polkua. Sen ympärilla kohoavat suuret puut estävät sinua näkemästä polun loppua. Kävelet pitkään mutta mikään metsä ei ole loputon. Tupsahdat aukiolle missä on monta kissaa. Heistä viisi astelee sinua kohti.
"Hei olen Lumitähti Myrskyklaanista. Tässä ovat Pihlajatähti Varjoklaanista, Viimatähti Tuuliklaanista, Hopeatähti Jokiklaanista sekä Kuusitähti Taivasklaanista. Oletko harkinnut liittymistä johonkin näistä klaaneista? Vai oletko vain kulkemassa läpi tai palaamassa takaisin kotiväkesi luokse? Se on sinun valintasi!"

Tämä on soturikissaroolipeli Aamun sarastus, joka on jo valmis yleisesti! (Vaikka onkin päivän vanha) Siellä on jo liittyjiäkin, mutta niitä kaivataan lisää, tervetuloa liittymään.
Olen sivuston VYP :)

Vastaus:

Kivannäköset sivut! .-)

-Kasa

Nimi: Kirsikka

29.04.2020 21:25
Meidän (Taivaankehrän) joukkue

Maalivahti: Rock

Hyökkääjät: Hupsu, Elena, Viltsu ja Niiskuli

Ja tuostakin näkee että vähän kömmähti, kun pelaajiksi ilmoittautui vaan kaksi liittynyttä (Kasa aka Jarno ja minä) joten otin kolme adoptiolaisia :/

Vastaus:

Hyvä kun ilmoitit, muokkaan pelipaidat heti seuraavaksi ja laittelen tulemaan Taivaankehrään! Noo, tulee sit meille hauskaa ku meidän kissat voittaa joka tapauksessa, tässä taistellaankin sitten hoitolan maineesta. .-D

-Kasa

©2020 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com