Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YP - Ylläpitäjä

Täällä voit tutustua lähemmin Mouruposkessa työskennelleisiin ylläpitäjiin sekä Mouruposken perustajaan! .-)


 Kasa, ylläpitäjä

Tässä on pieni esittelykirjoitus Mouruposken nykyisestä ylläpitäjästä.

Liityin hoitajaksi simssiliini-nimimerkillä yhdessä siskoni kanssa Mouruposkeen melko pian sen perustamisen jälkeen, kun sivuston ylläpitäjä mainosti paikkaa meille. Virtuaalihoitolat olivat tuolloin minulle ihan vieras juttu, mutta lähdin kuitenkin kokeilemaan pikselikissan hoitamista, ja loimme siskoni kanssa ihanan Mitteri-kisulin. Aijcan lopetettua ylläpitohommat siirtyi vastuu hoitolasta yhdelle sen hetkisistä hoitajista, ja pian sen jälkeen pääsimme hoitamaan Mouruposkea apu-ylläpitäjän roolissa. 2014 vuoden alussa hoitola siirtyi virallisesti pelkästään simssiliinin vastuulle muiden ylläpitäjien epäaktiivisuuden vuoksi. Vähitellen minä otin siskoani suuremman roolin ylläpidossa, ja nyt olen viime vuodet ylläpitänyt Mouruposkea yksin.

 Olen syntynyt vuonna 1993 ja asustan Uudenmaan alueella. Nimimerkkini Kasa tulee etu- ja sukunimieni ensimmäisistä kirjaimista. Kävin lukion jälkeen pelialan koulutuksen ammattikoulussa, mutta nyt minulla on ollut pari laiskempaa vuotta ja yritän keksiä mitä tekisin elämälläni.

 Minulla on maantienharmaat olkapäihin yltävät hiukset kotikutoisella otsatukalla. Haluaisin kasvattaa hiukset pidemmäksi, mutta mokomat täyttyvät aina kaksihaaraisista ja ne joutuu leikkaamaan taas lyhyemmiksi. Silmäni ovat harmaavihreät ja minulla on silmälasit. Tykkään kirkkaista väreistä ja pukeudunkin usein värikkäisiin vaatteisiin, varsinkin pinkkiin!

 Olen aina tykännyt kissoista vaikka meidän perheessä ei kissaa lemmikkinä ole koskaan ollutkaan. Pienempänä mummoloissa käydessä näki kuitenkin kissoja, ja nykyään pihalle saattaa välillä eksyä naapureiden kissoja, joita pääsee sitten silittelemään. Haaveilen oman kissan hankkimisesta, mutta saa nyt nähdä tuleeko siihen sopivaa mahdollisuutta.

 Vapaa-ajalla olen aika paljon koneella. Pelailen erilaisia pelejä lähes päivittäin, ja ikuinen kestosuosikkini on The Sims 2. Musiikki on minulle tärkeää ja tykkään tanssia ja laulaa sekä ihan vaan kuunnella musiikkia. Tällä hetkellä lempiartisteja/bändejäni ovat mm. Happoradio, Hurts, Måns Zelmerlöw, Simple Plan, We The Kings... Lisäksi kirjoittelen tarinoita ja katselen TV-sarjoja.

 Random-faktoja minusta 

  • En pysty harjaamaan hampaitani ellen katso itseäni samalla peilistä ja seuraa harjan etenemistä. Jos keskittymiseni herpaantuu saatan jumittaa harjaamassa yhtä kohtaa tajuamattani ikuisuuden.
  • Minulla on päivittäin toistuva lähes kellontarkka aikataulu. Jos en saa pidettyä siitä kiinni minulle tulee tosi häiriintynyt olo.
  • Syön perunoita joka päivä.
  • Ostan pihiyttäni ainoastaan alennustuotteita. Mitä halvempi hinta sitä suuremman tyytyväisyyden ostaminen aiheuttaa.
  • Nukun yhä joka yö uninalle kainalossa vaikka olen yli 20-vuotias.
  • Minulle kaksi inhottavinta askaretta ovat lakanoiden vaihtaminen ja ylikasvaneen otsatukan lyhentäminen, ja lykkäilen aina niiden tekemistä.
  • Pelkään autolla ajamista, mutta samalla kuitenkin myös jollain tapaa viihdyn ratin takana.

simssiliini, ½ex-ylläpitäjä

Tässä on hiukan tietoa Mouruposken ylläpitäjistä (eikä muuten ole virhe!), simssiliinistä.

Minusta tuli ylläpitäjä, kun ex-apuylläpitäjä ja nykyinen hoitaja, Tiksu, erosi virastaan ja pyysi Crilleä ottamaan minut ylläpitäjätoverikseen. Aluksi hommiini kuului vain pikkujuttuja ja Mourunen-lehden tekeminen, mutta lopulta minusta Mourun valtias (King of the Mouruposki). Niin helppoa kaikki ei aina ole ollut, ja eteen on ilmestynyt monta veristä taistelua, mutta tässä sitä vieläkin ollaan, ja toivottavasti vielä pitkään. Tapoihini ei nimittäin kuulu luovuttaa, mikä sitten varmaan näkyykin siinä, että minulla on hirveästi tekemistä, kun en raaski karsia mitään pois!

 simssiliini-nimimerkin takana piilottelee kaksi eri ihmistä luultavasti kaikkien hoitajien ihmetykseksi. .-D Meille kummallekin on tavanomaista viihtyä kotona, etenkin The Sims 2 -pelin (, mikä varmasti näkyy nimimerkistänikin) ja netin äärellä. Meillä on kolme simstarinaa ja simssivu, joita yhdessä ylläpidämme:

Tervetuloa vaan vierailemaan (ja kommentoimaan)!

 simssiliini jakautuu siis kahteen eri henkilöön, jotka voi erotella seuraavasti: Kasa (synt. 1993) ja Fiku (synt. 1995). Olemme muuten sisaruksia! .-D On niin itsestäänselvyys, että meinasi unohtua. Vaikka ikäeroa löytyy pari vuotta, meillä on silti aika samanlaiset mieltymykset. Lisäksi fanitamme seuraavia asioita: yksisilmäisten hymiöiden käyttö, musiikin kuuntelu, vauvaohjelmien katsominen, Wiillä pelaaminen, röyhtäily, karkkien syöminen, nukkuminen, lomat, lahjat, Sepon lolloaminen, ärjyminen, kissat, isi, myöhään valvominen, skype- ja nettikaverit... Eiköhän useampikin löytyisi, mutta tässä nyt vähän. .-)

 Kasa on ehkä vähän laiskempi kuin Fiku, ja osittain sen vuoksi hän kävi lukion neljässä vuodessa. Erilaiset pelit kiehtovat Kasaa, mikä näkyy esimerkiksi siitä, että hän opiskelee pelialaa. Uuden opiskelupaikan takia Kasa on muuttanut pois kotoa toiselle paikkakunnalle, mutta hän tulee toisinaan käymään viikonloppuna Fikua katsomassa. Kasan lempibändejä ovat Jonas Brothers, Backstreet Boys ym. Voit tutustua Kasan kanavan soittolistoihin. Musiikin ja pelien lisäksi Kasa on koukussa piirrettyihin.

 Fiku on hiukan alle 160 cm pitkä, ja hänellä on hyvät kädentaidot. Mouruposken Ennustuskoju lähti Fikun ideasta liikkeelle. .-) Fiku tykkää pohtia ja selitellä asioita, ja hänen lempikouluaineitaan ovatkin psykologia, filosofia ja kuvis. Musiikissa biisin parantavia tekijöitä ovat musiikkivideo ja mielenkiintoiset taustaäänet. Fiku suuttuu aika helposti, mikä johtuu hänen ärjystä Rapu-horoskoopistaan, uskokaa tai älkää. .-D Fikun heikkous äidinkielessä on väärät sanavalinnat, ja hänen mielestään pilkut tekstissä ovat ihania! Siinä vähän sekalaista. .-D Fiku käy abivuotta lukiossa, mikä on vienyt kaiken vapaa-ajan.

 Mouruposkeen liityimme sen perustamisen alkuaikoina entisen Aijca-YP:n pyynnöstä. Se oli kesäistä aikaa. Muistamme Mouruposken hoitajien yhtenäisyyden ja mukavuuden. Epäolennaisena tietona voimme kertoa keränneemme paljon marjoja sinä kesänä! .-D Mouruposki oli ensimmäinen ja ainut virtuaalihoitola, jossa olen ikinä ollut, enkä ole katunut tänne liittymistä!

 Mitteri on aivan eka ja ihana hoidokkimme! Hänen nimensä keksimme yhdistämällä Mika (Penniman) -laulajan ja mutterit = Mitteri. Fiku aina selitti, että Mika-laulajan lempiruokaa ovat mutterit, ja niin Mitteristä tuli Mikan tapainen musikaalinen kisu, joka napostelee muttereita. .-D Mitterin pennun, Nickin, esikuvana on toiminut Nick Jonas. Kyseisellä ihmisellä on diabetes, ja hän on mahti laulaja. Olemme muuten päättäneet käyttää kissojen nimeämisessä aakkosjärjestystä (M,N,O,P,Q..). Olin toivonut O-kirjainta varten poikakissaa, mutta koska Nickin pentu oli tyttö, sai hän nimekseen Oili. Poikakissan nimi olisi ollut muuten Olli. Oilin jälkeen olikin hyvä hankkia P-kirjaimella alkava Pontsu adoptiosta.


Crille, ex-ylläpitäjä

Tässä on vähän tietoa Mouruposken ylläpitäjästä, Crillestä. =)

Kun ensimmäistä kertaa näin Kissahoitola Muoruposken, minulla oli ihan pakko tulla hoitamaan ihan omaa kissaa! Ensiksi olisin halunnut valkoisen kissan, mutta lopuksi tein mustan kissan nimeltä Viiru, Findus-kissani jälkeen (Findus = Viiru suomeksi) Mouruposkessa oli ihanaa hoitaa! Hoitajat olivat kivoja, ja sivut olivat todella hienot! Kun olin hoitanut aika kauan, Aijca ilmoitti, ettei voinut enää pitää Hoitolaa, ja antaisi sen jollekin toiselle. Silloin tartuin tilaisuuteeni. Oikeastaan halusin vain auttaa YP:tä, mutta hupsista, Aijca antoikin koko sivun minulle! Aluksi olin vähän huolissani etten voisi olla yhtä hyvä YP kuin Aijca, mutta pian sain parempaa itseluottamusta =)

 Ihastuin Mouruposkeen ensi silmäyksellä ja aloin hoitamaan Viirua. Aijca antoi sitten Mouruposken minulle, joskus 1.2.2010 Yritän pitää sivuja mahdollisimman hienona ja samanlaisina. Minustakin on surullista että Aijca lähti...

 Olen 16 vuotta vanha tyttö, jolla on ruskeat aika pitkät, hiukset. Minulla on sini-harmaat silmät ja olen aika pieni ja laiha. Omistin ihanan kissan, jonka nimi oli Findus. Hän eli vain seitsemän vuotta ja oli valko-musta maatiaiskissa. Ikävä kyllä hänet piti lopettaa, syynä vika munuaisissa. =(( Perheeseeni kuuluu vielä Finduksen veli, ja tietysti vanhempani ja kaksi sisartani. Kissaperheeseen on muuten tullut lisäys, neljä kissanpentua, vaikka nykyään ne ovatkin jo yli kaksi vuotta vanhoja! Kaksi niistä on minun omani, ja rakastan niitä yli kaiken. Kaipaan kyllä paljon Findus kissaani... Ikävä kyllä Finduksen emä, Kitty, on kadonnut ='''(

 Harrastan ratsastusta, piirtämistä, lukemista, kirjoittamista ja kissojen kanssa olemista. Tietysti olen myös aika usein tietokoneella. Lempieläimeni ovat kissat ja kissaeläimet, ja hieman niiden jälkeen tulevat hevoset. Lempivärini on vihreä, ja sen jälkeen tulee varmaan sininen. Lempiruokani taas on pizza tai spagetti lihapullien kera =) Kuuntelen paljon erilaista musiikkia, mutta pieni osa suosikeistani löytyy täältä. (Huom! Lista on vanha, ja moni noista kappaleista ovat vähän... xD)

 Luonteeltani olen aika iloinen ja huumorintajuinen. Voin suuttua pienistä asioista, jos olen ärsyttynyt, mutta usein en suutu niin nopeasti. Pidän esim. huoneestani vain, jos se on siisti, ja pidän sen muutenkin aika hyvässä kunnossa. Uudet ihmiset, jotka eivät tunne minua, voivat luulla minua ujoksi, mutta en oikeasti olen niin ujo enää... onneksi! Haluaisin olla vielä enemmän sosiaalisempi ja haluaisin, että uskaltaisin tehdä enemmän asioita, mutta se jää vielä haaveeksi...

 Kuva tässä alhaalla on aika samannäköinen, kuin miltä oikeasti näytän. Vaatteet eivät ehkä ole sellaisia, mutta ainakin tukka näyttää aika samannäköiseltä! =)

Crille ja Viiru 
 Kissanpentuja (IRL) on siis neljä, ja kaksi ovat minun, musta-valkoinen poika ja melkein kokonainen harmaanvärinen tyttökissa. Siskoni omistavat kaksi harmaa-valkoista poikakisua. Musta-valkoinen on nimeltä Snurre mutta häntä kutsutaan "Snurri, Snurra, Snurris..." ja sellaisia nimejä. Harmaan nimi on Minimjau, mutta hänen kutsumanimi on vain "Mini". Harmaa-valkoiset ovat nimeltään Felix ja Arthur. Kaikki kissanpennut elävät juuri nyt huoneessani, etteivät pureskele ihan mitä tahansa... Vanhempi tyttökissa, Kitty, on valitettavasti kadonnut, eikä luultavasti palaa ='( Kittyn aikuinen pentu, Pip (9v.) ei oikein pidä kissanpennuista... xD


Raandom, ex-ylläpitäjä

Tässä on vähän tietoa Mouruposken kolmannesta ylläpitäjästä Raandomista.

Tulin Mouruposkeen hoitamaan elokuussa 2011, sillä jokin Mouruposkessa kolahti. En ollut aikaisemmin ollut kovin pitkäaikaisesti hoitoloissa, mutta nyt on jo vuosi kertynyt! Kesällä 2012 Mouruposkessa elettiin kiireistä aikaa, jolloin tarjouduin auttamaan simssiliiniä ylläpidossa ja tässä sitä ollaan! Minusta tuli tavallaan heti samanarvoinen ylläpitäjä kuin Crillestä ja simssiliinistäkin, mutta toki kysyn aina luvan enkä sekoile yksinäni. 

 Minut voi bongata monesta paikasta nimimerkillä Xerlian. Viihdyn aika paljon koneella, mutta myös paljon kavereiden kanssa. Minulla on myös sims-tarina LC Rowy, joka syö osan ajastani. Netissä ollessani hoitelen myös Radolassa muutamia juttuja, sekä lueskelen muiden tarinoita. 

 Olen siis Mouruposken ylläpitäjistä nuorin, mutta ikä ei onneksi haittaa, sillä tulen hyvin toimeen toisten ylläpitäjien kanssa! Ulkonäöltäni olen lyhyt (alle 155cm), mutta se ei menoani haittaa. Olen muutenkin pienikokoinen ja omistan pitkät punertavan ruskeat hiukset, vaikkakin luonnollisesti olen vaaleahiuksinen. 

 Luonteeltani olen mielestäni positiivinen, toki tilanteesta riippuen, iloinen sekä huumorintajuinen. Huumorintajuinen on tosin tässä tilanteessa vähättelyä, sillä päässäni pyörii vitsejä jokaiseen tilanteeseen! Useimmiten osaan kuitenkin rajoittaa tilanteeseen sopimattomia kommentteja. Osittain olen myös tempperamenttinen, mutta joskus taas annan tilanteen vain olla. 

 Perheeseeni vanhempieni ja veljeni lisäksi kuuluu 8-vuotias kollikissa. Rakkauteni omaan kissaani näkyy myös Soan turkissa, sillä Soa sai aikoinaan turkkinsa värin kissani mukaan. Ujutan myös välillä kissani luonnetta hoidokkeihini!

 Vapaa-ajallani koneen, kavereiden ja koulun lisäksi jaan keskiviikkosin ja lauantaisin lehtiä. Tykkään myös kirjoittaa, lukea, katsella ohjelmia ja touhuta kaikenlaista muuta. Siivoaminen on yksi inhokki puuhani, varsinkin kun asustelen tällä hetkellä samassa huoneessa veljeni kanssa. Rakastan myös älyttömästi korkokenkiä, lyhyenä hyödyllinen kiintymys, ja kynsiä! Vaikkakin rakastan korkkareita, en silti niitä paljoa pidä, varsinkaan koulussa. Vapaa-ajalla taas tuppaamme riehumaan liikaa, jolloin olisivat ne vain tiellä. Kynnet kyllä pidän lähes aina lakattuina! 

 Soan lisäksi minulla on muutama muukin kissa, joita voitte kurkata kaapistani. Alempana siis minä, Raandom ja ensimmäinen kissani Soa. 


 Sivujen perustaja, Aijca

Tässä olisi vähän tietoiskua Mouruposken perustajasta, Aijcasta, ja siitä kuinka hän päätti alkaa pyörittämään tätä hoitolaa.

Ihan tarkkaa syytä en hoitolan perustamiselle ole keksinyt. Ehkä halusin näyttää mihin oikein pystyn ja kilpailla suosiosta lukuisten muiden hoitoloiden kanssa. Yksi varma perustelu kuitenkin löytyy: pidän todella paljon kaikesta pienestä ja söpöstä, joten hoitolan väsääminen omanlaisekseni oli yksi suuri inspiraation lähde. Lisäksi halusin kehittää hoitolaideaa eteenpäin ja keksiä jotain uutta! Ehkäpä vielä löydätte sivuiltani jotain sellaista, mitä muissa hoitoloissa ei ole.
Ja sitten seuraavaksi faktoihin!


Käyn lukiota ja asun lähellä Tamperetta. Tärkeitä asioita elämässäni ovat, että saan näpertää aina jotain, toteuttaa itseäni ja olla sellainen kuin olen. Lisäksi oma kultani on erityisen rakas!


Pidän kovasti hassuista ruuista, kuten keitetystä kukkakaalista ja suolaherneistä. Kaikki pikkuruinen ja söpö on myös lähellä sydäntäni, monet ovat sanoneet, että olen pikkutarkka! Toisinaan ehkä valitan liikaa ja haluan olla kovin säntillinen, mutta minusta löytyy myös ahkera työläinen. Lisäksi pidän ihmisistä ja olla iloinen, mutta aina se ei kohdallani onnistu.

En tavallaan harrasta mitään, mutta silti samalla harrastan vähän kaikenlaista. Minulla ei siis ole mitään vakituista ja säännöllistä harrastusta, enää tai ei ainakaan nyt. Vapaa-ajalla siis yleensä luen, kirjoittelen, piirtelen, taiteilen, tuunaan, teen salaatteja, olen koneella, ompelen vaatteita, kudon... Sellaista näpräystä!

Alempana oleva hahmo on "nettihahmoni" ja sen vieressä on kisuni Joika (Joika-Jospel Jäpälätassu). En itse asiassa ole ruskeahiuksinen, kuten tuossa kuvassa, vaan minulla on vaaleat hiukset. Muuten muistutan aikalailla alla olevaa hahmoa. Ja ihan vain huomautuksena, että en omista kissaa, vaikka haluaisin, vaan ainoastaan kolme gerbiiliä.


Aijca & Joika

Lopuksi vielä jotain ei-niin-tärkeitä-faktoja minusta. Olen tavattoman pihi! Pidän todella paljon rahasta, mutta en tykkää käyttää sitä. Siksi olenkin tyytyväinen, että saan sitä suhteellisen paljon hoitamalla naapurin lapsia. Rahaan liittyen, minulla on neljä paikkaa, joissa säilytän rahojani! Pelottaa jo vain ajatella, kuinka joudun kotoa muutettuani maksamaan laskuja ja muita "turhia" menoja. Ja koska olen pihi, ostan vaatteita mahdollisimman halvalla ja teen koruja itse. Pidän vintage tyylisistä vaatteista ja asioista sekä rakastan kaikkea vanhanaikaista ja retroa. En ole varma mikä minusta isona tulee, ehkä muotoilija, mutta päässäni on selvät visiot siitä millaista tuleva elämä tulee olemaan ja kuinka sisustan oman kotini! Haaveilen nimittäin rintamamiestalosta, sellaisesta pienestä omakotitalosta, jonka pihassa on paljon kasveja, kukkia, pensaita, puita ja viljelmiä! Ah!

Ai niin! Ja haluan vielä joku päivä oman kisun, siis sellaisen ihkaoikean.

©2020 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com