Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Taidot

Voit kohottaa kissasi taitoja kirjoittamalla erilaisia koulutustarinoita. Taitojen kehittäminen ei kuitenkaan ole pakollista. Jos kissallasi on hyvät taidot, se voi menestyä paremmin taitokilpailuissa, joita toisinaan järjestetään (lähinnä vain silloin, jos usealla kissalla on samoja taitopisteitä kerättynä ja kisaa erikseen pyydetään). Muutenkin taidokas kissa saa ihailua ja samalla hoitajakin voi ottaa siitä kunniaa itselleen! Kissan taidoista kertovat taitomittarit, jotka näkyvät sen hoitajakaapissa.Kissasi taitoja kohotetaan tämän näköisessä taitokoulussa. Talon takapihalla on taitojen kehitykseen tarvittavia esteitä ja temppurata.

Taitojen kehitystarinoissa ei voi kohottaa kissan tarpeita, mutta niillä saat kartutettua hoidokkisi taitavuutta ja ansaita hieman pennejä. Muistathan vain kirjoittaa johonkin näkyville, että kirjoittamasi tarina on taitotarina, niin ylläpito päivittää uuden tason kissan kaappiin. Taitotarinat kirjoitetaan muiden tarinoiden tapaan
Hoitotarinat -vieraskirjaan. Taitotarinoissa voit ihan vain kertoa, mitä kaikkea kissa oppi ja kuinka se tapahtui. Niihin ei ole tiettyä kaavaa, mutta tarinan pituus täytyy olla enemmän kuin 20 lausetta.

Kirjoittaessasi taitotarinoita saa kissa oppimisensa merkiksi tasomerkkejä kaappiinsa. Mitä enemmän kirjoitat tarinoita, sitä taitavampi kissasta tulee! 
Tasomerkkejä on tämänlaisia: 
    Taitovaihtoehdot

Tottelevaisuus
Tottelevaisuutta kehittäessä kissasi oppii kuuliaisuutta ja käskytystä. Myös uskollisuus omaa hoitajaa kohtaan lisääntyy. Tottelevaisuutta voidaan opettaa erilaisilla radoilla ja tehtävillä.

Metsästys
Metsästystä opetettaessa kissasi omaksuu paljon erilaisia konsteja pärjätä luonnossa ja saada saalista. Kisu oppii myös kärsivällisyyttä sekä hiljaa ja solakasti liikkumista.

Temput
Kissallesi voidaan opettaa paljon kaikenlaisia temppuja, kuten loikkatemppuja, seuraamistemppuja ja käskytemppuja. Saat itse käyttää mielikuvitusta siinä millaisia temppuja kisusi oppii.

Kirjoita taitotarina klikkaamalla tätä!

©2020 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com