Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vinkkejä

Täältä saat hieman vinkkiä ja esimerkkejä hoidokkikisusi nimen, luonteen ja muiden tietojen laatimiseen. Ohessa on siis luetteloita, joista voit mahdollisen inspiraation puutteen varjolla ottaa esimerkkiä.

Luonteenpiirteitä

Nirso, nipo, herkkähipiäinen, ystävällinen, kiltti, avulias, sähäkkä, äkkipikainen, passiivinen, mukavuudenkipeä, flegmaattinen, kekseliäs, toimelias, leikkisä, vakava, menevä, laiska, siisti, epäsiisti, uhkarohkea, reipas, hiljainen, utelias, hyökkäävä, tuima, ilkeä, rehti, pessimistinen, optimistinen, omintakeinen, hermostuva, jämäkkä, määräilevä, myötäilevä, tyytyväinen, aito, lapsenmielinen, humoristinen, nautiskelija, vauhko, sekavanpuoleinen, ärjy, hilpeä, aggressiivinen, vihainen, mököttävä, musikaalinen, taiteellinen, perfektionisti, empaattinen, kilpailuhenkinen, masentuvanpuoleinen, taitava, rohkea, saastainen, spontaani, puhelias, ujo...


Vinkki: Kukaan ei ole täydellinen, valitse siis myös ikävämpiä luonteenpiirteitä kissallesi niin saat siitä aidomman oloisen hoidokin.

Nimiehdotuksia

Jos pää hakkaa tyhjää eikä nimeä oikein tahdo keksiä millään, niin suosittelen kaivamaan vaikkapa ihan jonkun kalenterin esiin ja selaamalla sieltä erilaisia vaihtoehtoja.

Vinkki: Voit antaa kissallesi pitkän ja moniosaisen nimen, mutta käyttää sitten sitä puhutellessa lempinimeä. Pitkä ja monimutkainen nimi antaa kisullesi arvokkuutta. Sukunimet ovat myös sallittuja!

Vinkki: Saat kehiteltyä hauskan kokonaisuuden aloittamalla jokaisen nimen samalla kirjaimella:


Jeiko Jeissifen Jafensson
Kallemanni Kynsikrysy
Vihunki Viiksi

Reino Rupunen

Muuta koskien kissaasi

Voit kirjoittaa hoitopyyntöön mukaan myös tarkempaa tietoa kisusta ja itsestäsi. Esimerkiksi mistä ruuasta kissasi pitää ja ei pidä, mikä on sen lempipuuhaa, mitä kisusi pelkää, onko sillä jotain erikoisia käytöstapoja tai rutiineja... Ihan mitä vain! Myös kissan tarkempi kuvailu on hyvä lisä.

©2020 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com