Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Teatteri Kissansilmä
(nimen on keksinyt entinen hoitaja nimeltä Rasse, kiitos hänelle!)

Teatteri Kissansilmässä voit kissasi kanssa tulla katsomaan sekä ihan elokuvia että näytelmiä. Toisinaan myös kissat itse pääsevät näyttelemään näihin näytelmiin, mutta silloin kisusi täytyy olla liittynyt näytelmäkerhoon. Lisätietoa näytelmäkerhosta löydät Kerhot -osiosta. Nimittäin kaikki näyttelijät, jotka esittävät teatterissa näytelmän, saavat mahdolliset lipputulot keskenään jaettavakseen.

Alempana on listaa teatterin hinnoista ja ohjelmistossa pyörivistä elokuvista ja näytelmistä, sekä muista palveluista, joita Kissansilmä tarjoaa.


Herkkuja leffaan ja teatteriin

(Irtokarkkeja ei lisätä erikseen kissan tavaraluetteloon, mutta niillä voi kohottaa kissan nälkätarvetta hoitotarinassa samalla teatterivierailulla, mutta popcornit ja limut lisätään tavaroihin!)

Sekamelska irtokarkit,
4 penniä
Suklaanappi irtokarkit,
4 penniä
Lilarypäle irtokarkit,
4 penniä
Kirpsakat irtokarkit,
4 penniä
Makeamussutettava
irtokarkit,
4 penniä
Popcorn pussi,
5 penniä
Orangeminilimu,
2 penniä
Colaminilimu,
2 penniä
Limeminilimu,
2 penniä

Tässä muita teatterin palveluita


Pelikoneet ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Pelivaihtoehtoina ovat mm. laskettelu-, lautailu-, värikuulapyssy- ja labyrinttipeli. Pelikoneen käyttäminen on ilmaista.


Tanssimattopelissä voi pelata kaksi henkilöä tai kissaa samaan aikaan. Myös tanssimattopeli on ilmainen, ja kappaleita on sekä hitaampia että nopeampia ja tanssityylejä löytyy monenlaisia ja varmasti joka makuun!


Tällä hetkellä elokuvissa pyörivät leffat


Rakkaustarina
Kuvaus: Hello Kitty tapaa sattumalta kaupungilla Herra Kittyn, ja parin välillä on heti rakkautta ensi silmäyksellä! Jännittävää onkin seurata, miten pari erilaisten kommellusten kautta päätyy lopulta yhteen.
Hinta: 10 penniä / lippu

 


Peter Pan
Kuvaus: Kuinka Mikä-mikä-maasta kotoisin oleva Peter ja tämän vasta saadut ystävänsä selviävät ilkeän merirosvokapteeni Koukun häijyistä tempuista? Pystyykö Peter ystävineen säilyttämään rauhan rakkaassa Mikä-mikä-maassaan?
Hinta: 10 penniä / lippu
Toy story
Kuvaus: Kuinkas käykään lastenhuoneen, kun siellä majailevat lelut heräävät yllättäen eloon? Ja miten uusi lelutulokas otetaankaan vastaan muiden puhuvien leikkikalujen joukkoon?
Hinta: 10 penniä / lippu
Pieni merenneito

Kuvaus: Pystyykö merenneito Ariel toteuttamaan unelmansa ja muuttumaan ihmiseksi, jotta voisi tavata jo ihmishahmossa olevan ihastuksensa? Ja kuinka käykään kun ilkeä meduusa astuu mukaan kuvioihin?
Hinta: 10 penniä / lippuSateinen päivä
Kuvaus: Yhtenä sateisena päivänä Pekka huomaa naapurin Liisan, kun he katsovat toisiaan ikkunoiden läpi. Pekka on ihastunut Liisaan, mutta tietääkö Liisa asiasta? Tuleeko Pekka oikeasti puhumaan ihastuksensa kanssa, ja tuleeko heistä koskaan pari? Elokuvassa saa seurata pojan ja tytön keskinäistä huumorintäyteistä sähellystä sateisena päivänä. Lisäksi elokuvassa seikkailevat myös koira ja kissa.
Hinta: 10 penniä / lippuTällä hetkellä näyttämöllä pyörivät näytelmät


Tuhkimo
Kuvaus: Pääseekö piiaksi joutunut ilkeän äitipuolen ja sisarpuolien orjuuttama Tuhkimo mukaan upeisiin linnanjuhliin, joissa olisi tarjolla vaikka mitä hienoa? Ja millainen soppa syntyykään Tuhkimon unohtuneesta lasikengästä?
Hinta: 7 penniä / lippuNalle Puh
Kuvaus: Puolenhehtaarinmetsässä on kova hätä, sillä möhköfantti on päässyt vapaalle jalalle ja kaikki metsän asukit ovat kauhuissaan. Kuinka Puh ja hänen ystävänsä selviytyvät tästä hirvityksestä?
Hinta: 7 penniä / lippuVaraa elokuva- tai teatterilippusi pian Ostokset -vieraskirjassa!

©2020 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com