Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

RSS

 

Hoitolan siirto lähestyy
03.06.2020 13:56 | Kasa

Tässä blogipostauksessa informoidaan hoitolan siirron aikatauluja.

 Heippa ja mukavaa kesää kaikille hoitajille, kuinkas loma on on lähtenyt käyntiin? .-) Kesän saapuminen tarkoittaa myös hoitolan siirron lähestymistä. Jos jollekin on vielä tässä vaiheessa epäselvää niin Suntuubi lopettaa toimintansa kesäkuun lopussa, mikä tarkoittaa että Mouruposken sivut siirretään uuteen osoitteeseen -> https://mouruposki.blogspot.com/

 Älkää suotta säikähtäkö vaikka siellä ei näy mitään, sivut ovat tällä hetkellä yksityisinä, sillä muutto on vielä kesken. Avaan sivut Mouruposken 10-vuotissyntymäpäinänä 4. heinäkuuta, joten ottakaa uuden sivun linkki talteen ja merkatkaa avajaispäivä vaikka kalenteriinne ylös jotta muistatte varmasti tulla kuukauden päästä oikeaan paikkaan!

 Olen edistänyt hoitolan siirtoprosessia pitkin vuotta, mutta jäljellä on vielä ne tärkeimmät: hoitajien kaapit sekä adoption kissat. Aloitan tällä viikolla adoption kissojen siirtämisen uudelle sivulle, mikä tarkoittaa että adoptio menee "kiinni", eikä kissoja voi tällä hetkellä adoptoida (koska en jaksa tehdä ns. tuplapäivityksiä molemmille sivuille jos joku adoptoi kissan jonka olen jo ehtinyt siirtää). Voit toki kirjoittaa yhä tarinoita missä adoption kissat esiintyvät, mutta ikäpisteet, kouluplussat yms. eivät päivity enää tänne vaan suoraan uudelle sivulle.

 Olen lykännyt hoitajien kaappien siirtoa mahdollisimman myöhäiseksi, jotta teillä on ollut mahdollisuus jatkaa tarinoiden kirjoittamista normaaliin tapaan. Aloitan kaappien siirtämisen 22. kesäkuuta, ja tämän jälkeen tarinoita ei saa julkaista ennen uuden sivun avaamista. Myöskään ostoksien tekeminen tai postin lähettäminen tai ylipäätään mikään kaappien päivitystä vaativa toiminta ei ole siirron aikana mahdollista. Tämä ei tietenkään estä teitä kirjoittelemasta tarinoita säilöön valmiiksi odottamaan uusien sivujen avautumista.

 Koska siirron myötä kesäkuusta ei tule "täysi kuukausi" en sakota mitään jos tässä kuussa ei ehdi julkaista tarinoita. Tämä ei kuitenkaan poista erotusuhkia, eli jos olet saanut kaappiisi ilmoituksen kirjoittele pikapuoliin tarina tai ilmoita edes olemassaolostasi ennen siirtoa.

 Kootaan vielä tähän loppuun pieni muistilista:
- Adoptio on koko kesäkuun ajan kiinni
- Aloitan kaappienne siirron 22.6.2020
- Mouruposken uudet sivut avataan 4.7.2020

 Viimeisiä siis viedään ainakin Suntuubin osalta, mutta hoitolan toiminta puksuttaa silti eteenpäin. Ensi viikolla ehditään käynnistää vielä yksi teemaviikko ennen siirtoa, ja jos esim. Mourusen työstäminen kiinnostaa niin katotaan saadaanko se vielä ulos tässä kesäkuun aikana vai jätetäänkö suosiolla vasta uuden hoitolan puolelle. Luvassa saattaa olla myös muuta jännää, joten pysykää kuulolla!

Tämän ennätyspitkän höpöttelypostauksen kommentteihin voitte vaikka kertoa kesäkuulumisistanne, ajatuksia siirrosta sekä jos on jotain kysyttävää juurikin tähän siirtoon liittyen niin laittakaa vaan viestiä tulemaan! Saa myös heitellä ideoita miten voisimme juhlistaa Mouruposken kymmenen vuotta kestänyttä taivalta, saatan sitten poimia joitakin ehdotuksianne tulevaan tapahtumaan!


 - Kasa | Kommentit (1)KommentoiKylmääää
25.05.2020 13:47 | Kasa

Käynnistetään kahdeskymmenesyhdeksäs teemaviikko!

 Viime viikon teemasta ei kirjoitettu tarinoita, joten tällä kertaa ei ole jaossa palkintoja.

 Teema viikolle 29: Kylmä
Tietysti nyt kun ilmat ovat lämmenneet ja ollaan kesän kynnyksellä arpoutuu teemaksi kylmä. .-D Millaista kylmää kyytiä kissasi saakaan tällä kertaa?

 Kylmä-teemaan liittyviä tarinoita on aikaa kirjoittaa ensi viikon sunnuntaihin 7.6. asti, ja seuraavan teeman kertomisen yhteydessä yksi kylmyystarina palkitaan. Jokaisesta teematarinasta saa 5 ekstrapenniä.

Kirjoittelemisiin!


 - Kasa | Kommentoi


©2020 Kissahoitola Mouruposki - suntuubi.com